Περιπέτειες με φθηνά κοσμήματα σώματος

Η περίοδος των εξήντα τεσσάρων ετών μεταξύ 1837 και 1901 είναι η Χειροποίητα Βραχιόλια βικτοριανή εποχή, η οποία περίοδος χαρακτηρίστηκε από την άνοδο που σχετίζεται με μια νεαρή Βικτώρια στον θρόνο της Αγγλίας. Είναι προφανές ότι συνδέεται με τον χρόνο μεγάλο ρομαντισμό, επικές τραγωδίες (ειδικά η πραγματική χρήση του θανάτου του συζύγου της Βικτώριας, πρίγκιπας Αλβέρτου το 1861) και απαράμιλλη ευημερία.

Όταν αγοράζετε κοσμήματα μπορεί να είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι ψάχνετε να βρείτε. Πριν μπείτε στο κοσμηματοπωλείο είναι πιθανό να γνωρίζετε το κείμενο που χρησιμοποιούν οι κοσμηματοπώλες. Εάν δεν είστε προσεκτικοί, ο πωλητής θα αρπάξει μόνο εσείς θα αγοράσετε ένα δαχτυλίδι πριν το περιορίσετε. Βεβαιωθείτε και ψάξτε πριν κάνετε μια αγορά!

Όταν γενικά πρόκειται να πάτε σε μια εκδήλωση και πρέπει να ολοκληρώσετε το ντύσιμό σας χρησιμοποιώντας τα σωστά κοσμήματα, σκεφτείτε την υπόθεση της περίστασής σας καθώς και τις δραστηριότητες που θα μπορούσαν να πέφτουν. Εάν η λειτουργία είναι περιστασιακή, διατηρήστε το κόσμημα απλό. Εάν η εκδήλωσή σας είναι σίγουρα πιο επίσημη, επιλέξτε ένα κόσμημα που ξεχωρίζει για να προσθέσετε στο ντύσιμό σας. Όταν υπάρχει αμφιβολία, λιγότερο είναι σίγουρα περισσότερο.

Πραγματικά υπάρχουν σήμερα στην αγορά Χειροποίητα Βραχιόλια διαφορετικών κουτιών. Τα γυναικεία κουτιά κοσμημάτων κατασκευάζονται συνήθως από ξύλο, ωστόσο, υπάρχουν κιβώτια διαθέσιμα σε κεραμικό, μέταλλο και δέρμα όπως στην πραγματικότητα. Το ξύλο και το δέρμα είναι το πιο δημοφιλές καθώς και το πιο εύκολο εύρημα. Μόλις επιλεγεί κάθε ένα από αυτά, χρησιμοποιώντας φαινομενικά ατελείωτες επιλογές όσον αφορά το σχήμα, το μέγεθος, την εσωτερική υφή είτε υπάρχουν συρτάρια, καπάκια ή πόρτες, και αν ίσως το κουτί παίζει μουσική. Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, τα θηλυκά μπορούν να αναζητήσουν ένα κουτί που ταιριάζει στο πόδι σας με το γούστο της και τις ανάγκες αποθήκευσης κοσμημάτων της.

Το αυξανόμενο κόστος του Jewish Shop για χρυσό είναι συχνά πολύ εμπόδιο για να έχετε αυτό το κομμάτι που επιθυμείτε. Μπορείτε να πάρετε κομμάτια χρυσού φθηνότερα παίρνοντας χρυσό που έχει λιγότερα καράτια. Κομμάτια 18 καρατίων είναι κατασκευασμένα από 75% καθαρό χρυσό. Πραγματικά θεωρείται ότι μπορεί να κάνει τον καλύτερο συνδυασμό τιμής και ποιότητας.

Εξοικονομήστε χρήματα όταν αγοράζετε καινούργια κοσμήματα περιμένοντας την καλύτερη σεζόν. Το χρονοδιάγραμμα είναι το παν για τους λιανοπωλητές, ειδικά μετά από μεγάλες γιορτές δώρων όπως η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Οι έμποροι λιανικής συχνά προμηθεύονται κομμάτια που αναμένεται να παραμείνουν μεγάλοι πωλητές, μόνο για να επιτύχουν ότι μπορεί να είναι υπερφορτωμένα όταν «η επόμενη μέρα» καταρρεύσει. Παρακολουθήστε τα κομμάτια που μπορεί να κυκλοφορήσουν το Judaica μετά τις διακοπές ή απλώς εκπλήξτε τον εαυτό σας με ένα κρυμμένο στολίδι που δεν είχατε παρατηρήσει ποτέ πριν.

Αμέσως μετά τον θάνατο της βασίλισσας Βικτώριας, θα δείτε ότι υπάρχει μια σύντομη περίοδος αλλαγής στο στυλ του κοσμήματος, γνωστή ως Art Noveau – που χαρακτηρίζεται από κοσμήματα εμπνευσμένα από τη φύση και θέματα μυθολογικής προέλευσης – και επίσης την περίοδο του Εδουάρδου που χαρακτηρίζεται από κοσμήματα ευάερης ελαφρότητας και εκπληκτικής κομψότητας που αντανακλούν Βρετανική αριστοκρατία και πλούσιοι Αμερικανοί βιομήχανοι.

Όπως παροτρύνεται ως τέτοιο. διαβάστε, υπάρχουν πολλές χρήσιμες συμβουλές που μπορούν να το διευκολύνουν κατά τη διάρκεια των αγορών παντοπωλείου κοσμημάτων από παράσιτα. Εάν γνωρίζετε την αξία του κοσμήματος και μπορείτε επίσης να αναγνωρίσετε ένα προηγμένο κομμάτι που το περπατά, θα είστε πάντα σε θέση να έχετε την καλύτερη προσφορά για να το προσέχετε. κοσμήματα. Για να το εντοπίσετε χρειάζεται πολύς χρόνος για να είστε καλά ενημερωμένοι σχετικά με τα άρθρα κοσμημάτων. Σύντομα θα αγοράζετε κοσμήματα σαν επαγγελματίας.